סתיו סטרוז בוטרוס | נוודות

העבודה עוסקת בסיפורי נדודים בקווקז, פעולה אשר מופיעה באופנים שונים בתרבויות הקווקז העתיקות. הנוודים נעים ממקום למקום ואינם חיים באופן קבוע במקום מסוים, לרוב הם חוזרים אל המקום ממנו יצאו.  אי הידיעה, שאלת חיים או מוות והתקווה לחזרתם, עוטפת את חווית היום יום של אלו שנשארו ולא מרפה את רוחן. העבודה מציעה מבט אינטימי להתרחשות פנים-ביתית, לעולמן המתגעגע, הכמהה והמנחם של שתי נשים, אשר חוות שותפות גורל של חיי נדודים במרחב שנעזב. 

סתיו סטרוז בוטרוס, ילידת 1990. בוגרת תיכון האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. רקדה באנסמבל בת שבע ובלהקת בת שבע ובהמשך הצטרפה ללהקת ענבל פינטו ואבשלום פולק. היא מלמדת תנועה במרכזי מחול שונים בארץ ושיעורי תנועה יצירתית לילדים על הספקטרום האוטיסטי במרכז הערבי־יהודי ביפו. עובדת כיום כיוצרת ורקדנית עצמאית. עבודותיה עוסקות בחקר תרבויות הקווקז וברית המועצות ושואפות ליצור גשר בין הפולקלור למחול העכשווי.

כוריאוגרפיה, עיצוב במה: סתיו סטרוז בוטרוס 
רקדניות יוצרות: משי אולינקי, סתיו סטרוז בוטרוס 
ליווי אמנותי: עדי בוטרוס 
עיצוב תאורה : עופר לאופר 
תלבושות : מרינה גולודריגה, סתיו סטרוז בוטרוס
עיצוב ועריכת פסקול: עדי בוטרוס, סתיו סטרוז בוטרוס
צילום: אפרת מזור
נוודות הופקה בתמיכת הקרן ליוצרים עצמאיים מטעמו של משרד התרבות והספורט, תיאטרון מחול ענבל, ובתמיכת תכנית שהות אמן בסטודיו +NIA של יפעת גלינסקי.

יום שישי
30/06/2023
14:00
סטודיו אורה - לא מסומן
45₪